Gör din bostad attraktiv genom fotovänlig inredning

Går du i säljtankar och funderar på att flytta till en annan bostad? Att sälja sin lägenhet är oftast inte det svåraste, särskilt inte om du bor i en storstad. Vad som däremot kan vara klurigt är att få så bra betalt för lyan som möjligt. Ett bra första steg är att göra alla rum fotovänliga inför visningen för att ge intrycket av en riktigt fin lägenhet och samtidigt presentera inredningstips för köparen.

De flesta mäklare rekommenderar att du inreder lägenheten inför visningen på ett sätt som är lukrativt för försäljningen. En köpare som möts av ett vackert inre blir blind för alla moment som kanske behöver göras i lägenheten och fokuserar således enbart på den fina designen och smarta lösningarna. Se till att införskaffa småprylar så att det positiva intrycket förstärks redan i hallen eller på fotot på mäklarsajterna. Inredningsprylar hittar du på Royal Design där du kan få mycket inspiration och prisvärda detaljer att smycka med. Att inreda snyggt är särskilt viktigt under säsongen när försäljningen av lägenheter går dåligt i allmänhet.

inredning inför visningViktiga blickfångare

Det fordras inte mycket för att göra en lägenhet hemtrevlig i betraktarens öga. Plantor är ett säkert kort som alltid går hem. Det är också billiga åtgärder för att fylla ett hem och göra det inbjudande. Sätt större plantor i hörnen, vid fönsterkarmen och ute på balkongen om det finns någon. Ta snygga foton och lägg ut på mäklarsidorna för ett genuint intryck.

Ljusstakar och vaser i vackra färger gör ett hem! Varva mellan större och mindre stakar, sätt färggranna glas och vaser i hyllorna och fönstren. Kombinera med lampor som förstärker ljuset och skiner just på rätt plats så att vasernas färger kommer i rätt sken. Är det visning på kvällen kan du tända några ljus för att pusha för den ombonade känslan.

Filtar, kuddar och övriga textilier fyller rummet och skruvar också upp mysfaktorn till högsta nivå. Textilier är enkla medel för att åstadkomma ett trivsamt hem och sätter också färg på tillvaron – något som en köpare snabbt lägger märke till.