Laga mobilen och lyckas med dina selfies!

Mobilen är idag ett väldigt viktigt verktyg för många människor. Den används nästan dygnet runt för många olika ändamål och kanske har du den i din hand just i denna stund. Med mobilen kan du söka information, komma i kontakt med vänner och familj och naturligtvis även ta snygga selfies.
Om mobilens skärm är trasig kommer du dock inte att kunna använda den på samma sätt. Genom att laga din spruckna skärm har du återigen en fungerande mobiltelefon som tar de där perfekta bilderna!

trasig mobilskärmLaga telefonens skärm

En sprucken mobilskärm kan leda till många olika bekymmer och problem. För det första kan du ha svårt att använda mobilen korrekt, med risk att få sprucket glas i fingrarna. Den trasiga skärmen kan även göra så att du får svårt att ta snygga bilder på dig själv, men att köpa en ny mobiltelefon är inte alltid den bästa lösningen. Istället för att köpa en helt ny mobil och lägga ut höga belopp så kan du istället laga telefonens skärm. Du kan antingen välja att vända dig till ett företag som https://mobilplaneten.se/ och som reparerar mobiltelefoner eller så köper du ett kit och tar hand om din spruckna skärm helt själv. Fördelen med att vända sig till ett företag är att du får arbetet utfört av kunnig och professionell personal som har gjort det förut!

Snyggare selfies med rätt medel

För att du ska kunna ta en riktigt snygg selfie är det en hel del saker som krävs. För det första måste du naturligtvis ha en hel och välfungerande mobiltelefon och för det andra så behöver du ha rätt ljussättning. Att använda sig av rätt vinklar är också ett bra sätt att få till den där perfekta bilden. Det finns mängder med bra guider att använda sig av på nätet för att få tips och råd om hur man kan ta riktigt bra bilder på sig själv, t.ex. genom att använda olika applikationer för att lägga till filter eller stickers.

Att ta en selfie i sig är egentligen inte svårt, men svårare blir det om du har en trasig mobil och inte anpassar dig efter ljussättningen eller solljuset utanför dörren. Börja med att laga din spruckna skärm så att du inte störs av fula hack i glaset när du ska fixa, trixa eller inspektera din bild.